FC Tempo Praha

U19: Na úvod zasloužené tři body

4.3.2019 22:10   Filip Šmídek  

Tempáci si v jarní premiéře poradili s týmem Střešovic.

FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 6:1 (2:0) FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 6:1 (2:0)
První jarní kolo jsme na domácí půdě přivítali SK Střešovice. Od začátku zápasu jsme drželi míč na kopačkách my, ale soupeř dobře bránil v bloku, a tak prvních deset minut nás do ničeho zajímavého nepustil. Když jsme překonali obranu, tak jsme špatně vyřešili finální příhru. Ve 26. minutě zdánlivě ztracený míč doběhl u lajny Horák, nacentroval ho do vápna, kde si ho ve vzduchu našel Adámek - 1:0. V závěru poločasu si soupeř vytvořil dvě zajímavé standardky, ale ty jsme dobře uhlídali. Naopak jsme to byli my, kdo si vytvářel šance, Sedlář se zblízka zastřeloval, poté Střešovice dvakrát vykopávaly míč z čáry, až se nakonec ujala ta nejméně zajímavá situace, kdy Hampapův centr ze strany si opět našel ve vzduchu Adámek - 2:0.

Druhá půle začala stejně jako skončila ta první, my jsme stále drželi míč a dobývali soupeřovu branku. Po krásné akci soupeř opět vykopával z čáry Kostičovu střelu. Až v 63. minutě se opět po hezké akci ze strany prosadil po nepovedené střele Horáka Babický. A o minutu později se po rohu krásně trefil hlavou Schätz. Po čtvrté brance Střešovice otevřely hru, a tak se hrálo nahoru dolů se zbytečnými ztrátami na obou stranách. Po jedné z nich na polovině hřiště soupeř využil rychlým brejkem ke snížení na 4:1. To ale nevydrželo dlouho, Mašek se hezky uvolnil u lajny a centrem poslal míč na hlavu Kostky - 5:1. O poslední gól zápasu se postaral Trajhan po přihrávce Babického.

Se zápasem jsme spokojeni, kluci na hřišti téměř po celý zápas plnili to, co jsme si řekli. Hráli jsme pozorně odzadu a vytvářeli si nebezpečné situace, které jsme dokázali přetavit v góly. Zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě ho vyhráli.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 6:1 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:23)