FC Tempo Praha

U12: Prostějov a triangl v Dubu

8.3.2019 9:17   David Perl  

Tempáci sehráli zápasy s Prostějovem, Libercem a Admirou.

První parta odehrála ve čtvrtek zápas proti Prostějovu. Divák neznalý výsledku, který se opozdil v restauračním zařízení, by z pohledu na hru řekl, že se hraje naprosto vyrovnaný zápas s mírnou převahou v držení míče Tempa. Z našeho pohledu to ale vypadalo tak, že jsme drželi míč na vlastní polovině a soupeř přímočaře trestal naše chyby. V průběhu zápasu, kdy jsme si několikrát řekli, co by mohlo na soupeře (všechny, nejenom Prostějov) platit, jsme začali být i více nebezpeční na soupeřově polovině. Na výsledku se projevila absence "klasického" gólmana a větší agresivita a přímočarost soupeře.

Druhá parta jela v neděli do Českého Dubu na "triangl". Potkali jsme se s Libercem a Admirou. S Libercem to byl líbivý fotbal a díky tomu, že jsme byli poměrně produktivní a snad až na jednu výjimku, kdy Luky nastřelil z metru pouze břevno, jsme šance proměňovali, končil zápas naší výhrou 8:4. Zápas ukázal, že nám ještě chybí větší odvaha útočících hráčů jít 1vs1.

Druhý zápas už byl hlavně o dobývání soupeřovy zalezlé obrany. Tady jsme se zase učili být více trpěliví a zkoušet rychle otáčet hru, než se někde uvolní skulinka pro útok.

Zápasy:

FC Tempo Praha - 1.SK Prostějov 5:10 (:)
FC Slovan Liberec - FC Tempo Praha 4:8 (:)
FK Admira Praha - FC Tempo Praha 0:8 (:)