FC Tempo Praha

U12: Čtyři mače za víkend

12.3.2019 12:51   David Perl  

Tempáckou formu prověřily Vítkovice, Neratovice, Kolín a Háje.

O víkendu nás čekala rekordní porce čtyř zápasů. V sobotu jsme přivítali MFK Vítkovice a hned po nich Neratovice-Byškovice. První utkání bylo z naší strany povedené. Byl to jeden z těch zápasů, kdy se vlastně na střídačce jenom kocháme fotbalem. Pomohl tomu i velice kvalitní a fotbalový soupeř se skvělými individualitami včetně brankáře. Troufnu si říci, že jeho výkon rozhodl o výsledku zápasu. Jinak si myslím, že jsme v poli soupeře dokázali přehrát. Proti Neratovicím to bylo naopak trápení. Všechno jsme chtěli řešit sólovou akcí a když se k tomu přidalo navádění si míče přímo do hráčů, bylo to celkově k nekoukání. Po nějaké promluvě se to ke konci zápasu zlepšilo a kluci si to naštěstí přenesli do nedělního zápasu na Hájích, které už bylo mnohem lepší.

To jsme odehráli za střídajícího se mrholení a lijáku. I přes poměrně vyrovnaný výsledek jsme v zápase jasně dominovali. Kamenem úrazu byly pouze nepřesnosti ve finální fázi a přebírání míče dominantnější pravou nohou, když si situace žádala zpracování či střelbu levou.

V Kolíně jsme ze začátku spali, jak je naším zvykem, ale i tentokrát se nám podařilo rozjet a obrátit výsledek. Až na velkou část zápasu s Neratovicemi to byl po fotbalové stránce vydařený víkend.

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Vítkovice 7:10 (:)
FC Tempo Praha - Fotbal Neratovice - Byškovice 9:5 (:)
FK Kolín - FC Tempo Praha 11:15 (:)
FC Háje Jižní Město - FC Tempo Praha 3:5 (:)