FC Tempo Praha

U17: Penaltový kolaps

10.4.2019 13:02   Jaroslav Teplan  

Oslabení Tempáci dovedli zápas s Českou Třebovou k penaltám, ve kterých vyhořeli.

V sobotu jsme hráli domácí utkání s Českou Třebovou. Hned v úvodu utkání jsme udělali obrovskou chybu v rozehrávce, kterou soupeř potrestal a dostal se do vedení 0:1. Poté jsme si vytvořili místy drtivý tlak, ze kterého jsme vytěžili vyrovnávací branku Janoševičem. Zápas sklouznul k nakopávaným míčům a na hřišti jsme viděli pouze boj. Soupeř si vytvořil několik šancí, z nichž jednu proměnil a dostal se do vedení 1:2. My jsme po chvíli opět vyrovnali na 2:2.

Do druhého poločasu a rázné domluvě v kabině jsme vstoupili aktivně a zásluhou nám byl vstřelený vedoucí gól Leuna. Po chvíli se, podruhé v sezóně, nechal nepochopitelným zkratem vyloučit Hrachovský a zápas jsme dohrávali v deseti. Soupeř přesilovku po chvíli využil a vyrovnal ze standardní situace na 3:3. Od té doby jsme soupeře začali výrazně přehrávat, ale nedokázali jsme si vytvořit zajímavé střelecké příležitosti, těch bylo poskrovnu. Zápas tak došel k pokutovým kopům, ve kterých byl soupeř lepší, a odvezl si tak bod navíc.

Mimo prvních patnácti minut jsme odehráli strašné utkání. Spousta nakopávaných míčů, nedokázali jsme dobírat odražené míče a směrem dozadu soupeři usnadňovali zakončení. Bohužel jako již poněkolikáté v této sezóně nedokážeme podávat stabilní výkony. Neustále jsme jako na houpačce. Jednou jsme schopni soupeři nastřílet devět branek, podruhé nečekaně ztratit. V dalším zápase zajíždíme na půdu Benešova, tak uvidíme, jak nám to tam půjde.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Česká Třebová 3:3 (2:2), pen. 1:3