FC Tempo Praha

U17: Tři body z Benešova

12.4.2019 11:16   Jaroslav Teplan  

Tempo bez problémů zvládlo úterní předehrávku.

V předehrávaném zápase jsme zajížděli v úterý 9.4. do Benešova. Tento tým na podzim u nás šťastně zvítězil 2:1.
Od začátku utkání jsme byli výrazně na míči, ale nebyli jsme schopni se prosadit přes zhuštěnou obranu domácích. Naopak soupeř mohl po rychlém brejku dostat do vedení, ale trefil pouze tyč. První pořádná střela na branku soupeře skončila gólem, když se krásně trefil Havlíček. Do konce poločasu se již nic zajímavého neudálo, a tak jsme šli kabiny s hubeným náskokem.

Začátek druhého poločasu nám vyšel náramně. V pokutovém území byl faulovaný Pytlíček a následnou penaltu sám lehce proměnil. Průběh zápasu se od prvního poločasu téměř nelišil. Stále jsme byli výrazně na míči, ale bez větších střeleckých příležitostí. Nakonec se nám podařilo vstřelit ještě jednu branku, když se po zpětné přihrávce trefil mazácky opět Pytlíček. Do konce zápasu se již nic nezměnilo a dokázali jsme si z Benešova odvézt tři body.

V utkání jsme neviděli příliš dynamického fotbalu. Utkání hraná po škole jsou vždy taková unavená, bez zápalu. Dnešní zápas nebyl výjimkou. Ovšem dařilo se nám výrazně držet míč, kvalitně spolupracovat a vyhledávat průnikové přihrávky. Měli jsme obrovskou kvalitu dostat se před pokutové území soupeře, ovšem dostat se zakončení nám dělalo velké problémy. Chtěli bychom dneska pochválit všechny kluky, jakým způsobem přistoupili k utkání a jakým způsobem ho odehráli.

Zápasy:

SK Benešov B - FC Tempo Praha 0:3 (0:1)