FC Tempo Praha

U17: Porážka v Kolíně

30.4.2019 13:21   Jaroslav Teplan  

Tempáci si zápas prohráli sami velkými individuálními chybami.

V dalším utkání jsme zajížděli do Kolína. Sousední tým v tabulce sliboval zajímavé utkání, které mělo prověřit naši kvalitu. Hrálo se na hodně hrbolatém terénu, což znamenalo vysoké nároky na technickou stránku.

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal mezi vápny. První branku však po chybě našeho brankáře vstřelil soupeř a ujal se vedení 1:0. Poté se zjevil sám před brankářem Lytvyn, avšak minul branku. V následující herní situaci byl faulován Navrátil, my jsme dostali výhodu, a tak se hráči rozčilovali, že byl proti nám odpískán nepřímý kop. Z následného centru soupeř zvýšil svůj náskok na 2:0.

Druhý poločas jsme nechtěli pouze odehrát, ale výsledek otočit. Hned ze začátku poločasu osamocený Mareš netrefil branku. Následně, když jsme měli míč pod kontrolou, jsme nesmyslně rozehráli a soupeř se dostal do tříbrankového vedení. Poté jsme hráli už jenom my a jenom jsme pálili jednu příležitost za druhou. Soupeř tak odešel ze hřiště s tříbrankovým vítězstvím.

Dnes jsme si utkání bohužel prohráli sami - obrovské individuální chyby a nedisciplinovanost. Věříme, že pro některé hráče to bude poučení, už jen proto, aby jejich výkon měl stoupající tendenci.