FC Tempo Praha

U19: Bohdanův hattrick

30.4.2019 14:06   Jaroslav Teplan  

Tempácký záložník byl v Kolíně u všech čtyř branek.

V sobotu jsme odehráli zápas v Kolíně. Na zápas jsme odjeli v hodně kombinované sestavě, když čtyři hráči šli vypomáhat áčku, přesto jsme věřili, že přivezeme tři body.

Začátek utkání byl neurovnaný, hrálo se hodně soubojově a bez výrazných šancí. Postupem času jsme měli míč více na svých kopačkách, odměnou nám byl vstřelený gól Bohdanem, který ze střední vzdálenosti rozvlnil síť za domácím brankářem. Ještě do poločasové přestávky jsme stačili vstřelit branku, když soupeř trestuhodně při standardní situaci neobsadil Havlíčka, na kterého rozehrál Bohdan, a ten v tváří tvář brankáři nedal šanci. Poločas jsme tak vyhráli 2:0.

Druhý byl podobný tomu prvnímu, na těžkém terénu jsme drželi míč. Nadějné útoky soupeře končily na výborně hrající stoperské dvojici Hampapa - Jalůvka. V průběhu druhého poločasu jsme vstřelili ještě dvě branky Bohdanem, který tak završil hattrick.

Očekávali jsme hodně těžký zápas, neboť Kolín na domácí půdě neprohrává. Hrálo se na hodně těžkém terénu, ale vcelku dobře jsme si s tím poradili. Kluci zápas odmakali a zaslouženě vyhráli.