FC Tempo Praha

U19: Domácí prohra s posledním

6.5.2019 20:27   Filip Šmídek  

Proti Třebeši jsme inkasovali hodně laciné branky.

V sobotu jsme přivítali na domácí půdě Třebeš. Celý první poločas jsme dobývali branku soupeře, který se na naši půlku dostával pouze sporadicky. I když šancí bylo několik, tak jsme se dokázali prosadit až ve 37. minutě z rohu, kdy se trefil Mašek. Bohužel v posledních pěti minutách poločasu jsme darovali soupeři trestuhodně dva góly.

Druhý poločas jsme opět začali nebezpečněji, ale naše velká šance byla nevyužita. Zato hosté, po další zbytečné chybě, se krásně trefili zpoza vápna. Poté už se hrálo jen na jednu bránu, ale i kdyby se hrál druhý poločas do večera, tak ten gól asi nedáme.

Těžko se to hodnotí, hrozně se nadřeme na gól a když se konečně trefíme, tak soupeři dáme dva. Jsem zklamaný, protože se vší úctou k soupeři, mi přišla Třebeš jako nejslabší tým v soutěži a jako první nás porazila na domácí půdě. I když jsme dostali nejlacinější branky, tak takového soupeře bychom měli přehrát i za nepříznivého stavu. Šancí jsme si vytvořili požehnaně a musíme je proměňovat. Celý tým si musí uvědomit, že za porážku nemůže pouze jeden hráč, ale všichni.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Sokol Třebeš 1:3 (1:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:41)