FC Tempo Praha

U13: Vydařený první máj

6.5.2019 20:40   Dominik Kadlec  

Tempo v lize porazilo soupeře z Budějovic a vyhrálo turnaj v Povrlech.

Na 1. května jsme se rozdělili do dvou skupin. Jedna již za brzkého rána vyrazila na turnaj do Povrlů, kde měla nejvyšší ambice a ty potvrdila a odvezla si 1. místo, nejlepším střelcem turnaje byl Liam. Druhá parta si doma poradila s SKP České Budějovice.

Výhra v tomto utkání se nerodila lehce. Podařil se nám vstup do utkání, kdy jsme hned měli dvě šance. Od té doby však útočili spíše kluci z SKP. My jsme měli velký problém dostat se po rozehrávce od branky na soupeřovu polovinu. Soupeř nás napadal a my neměli dost pohybu, abychom si s tím poradili. Když už kluci prošli individuálně, tak přišla ztráta míče již na polovině hřiště a to povětšinou slabou přihrávkou. Ve druhé třetině už se hra vyrovnala a my jsme získali dvoubrankový náskok. Ve třetí třetině jsme měl nejprve více ze hry my a i více šancí. Potom přišla naše penalta, kterou jsme však neproměnili a soupeř vzápětí snížil na 3:2. Kuba však chvíli nato potrestal chybu brankáře a přehodil ho do prázdné branky. V posledních pěti minutách soupeř nastřelil ve snaze vyrovnat ještě asi tři tyče.

V utkání jsme měli dobré, ale bohužel i slabé pasáže. Nakonec si kluci zaslouží pochvalu, že zápas zvládli výsledkově a ve třetí třetině makali na hřišti jeden za druhého.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SKP České Budějovice 4:2 (2:0)