FC Tempo Praha

U17: Výhra nad Sokolem Třebeš

9.5.2019 14:50   Jaroslav Teplan  

Poslední tým tabulky kladl houževnatý odpor.

V sobotu jsme hráli utkání proti Třebeši, která byla na posledním místě tabulky. Hned v úvodu zápasu jsme měli herně navrch, ale první obrovskou příležitost si vypracoval soupeř, kterou zneškodnil Vávra. Vzápětí jsme měli možnost zahrávat penaltu, ale bohužel to v této sezoně není činnost, na kterou bychom měli být hrdí, a opět jsme ji neproměnili. Následně soupeřův útočník utekl po naší levé straně, a střelou na zadní tyč dostal Třebeš do vedení. Následně jsme přidali a dokázali jsme ještě do poločasu výsledek otočit, když se trefili Lytvyn a Janoševič.

Ve druhém poločase jsme chtěli zápas co nejdříve rozhodnout, ale vůbec se nám nedařilo dostávat do kvalitních střeleckých pozic. Soupeř hrál velice houževnatě a cítil, že by mohl tady bodovat, stejně jako se to povedlo jejich starším kolegům. Nakonec ke konci utkání se podařilo rozhodnout brankou Pytlíčka.

Odehráli jsme velice těžký zápas. Soupeř bojoval až do konce a v posledních minutách, kdy hrál vabank, mohl vyrovnat z nějaké nečekané situace. Věříme, že v dalších zápasech budeme výrazně pozornější a v některých herních situacích důslednější.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Sokol Třebeš 3:1 (2:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:27)