FC Tempo Praha

U12: Výhry ano, herně to není ono

10.5.2019 15:07   David Perl  

Trenér David Perl hodnotí poslední čtyři zápasy.

Poslední čtyři zápasy celkově za obě naše soutěže nám přinesly tři výhry a jednu porážku. Z tohoto pohledu určitě spokojenost. Je ale třeba vidět, že všechny výhry přišly nad týmy, se kterými bychom si měli poradit, ale herně to v nich mělo k ideálu daleko.

Vlastně bychom mohli vzít článek, který psal Libor k zápasu U14 se Střešovicemi a celý ho překopírovat a přesně by pasoval na náš zápas proti Aritmě. Ospalý začátek, plno nepřesností, sedm jednotlivců na hřišti a žádný tým. Až pauza mezi třetinami nás dokázala probrat a už jsme přeci jenom více dominovali. Pěkných akcí, jako když Vaňous dával před bránou ještě pod sebe na Beryho, který pak vymetl šibenici, mohlo být daleko více. Spousta jich zůstala nedotažená.

Nejtěžší zápas proti SKP byly více šachy než nějaký pohledný fotbal. Soupeř se zbytečně nezdržoval s nějakou rozehrou a všechno rychle posílal dopředu, kde si jejich hráči počínali velice dobře. Rychlostně i silově byli velmi dobře vybaveni a dělali nám spoustu problémů. Zároveň nás při naší rozehrávce napadali hodně vysoko a nám chyběl větší pohyb a kvalita, abychom se z jejich zámku dostali. Proto to většinou dopadlo jakousi výměnou a snahou dostat míč do volného prostoru za jejich obranu. Výsledek určitě první třetina, kterou jsme prospali a ani zlepšení v dalších dvou třetinách už na zvrat nestačilo. Zápas ale nutil kluky o fotbale více přemýšlet, reagovat na to, jak hraje soupeř a vymýšlet jak to udělat, abychom je i tak přehráli.

Zápasy:

FC Tempo Praha D - AFK Slavoj Podolí Praha B 4:2 (2:0)
FC Tempo Praha - SKP České Budějovice 3:6 (2:3)
Kyje - FC Tempo Praha D 3:6 (2:3)
SK Aritma Praha - FC Tempo Praha 3:10 (0:4)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:18)