FC Tempo Praha

U17: Promarněná první půle

14.5.2019 12:39   Jaroslav Teplan  

Tempo prohrálo na Admiře 2:4.

V sobotu 11.5. jsme hráli zápas na Admiře, která na jaře neztratila ani bod. Hned na začátku zápasu jsme inkasovali velice lacinou branku, když soupeř lehce prošel až do pokutového území a skóroval. Poté jsme měli převážně na svých kopačkách míč, ale soupeř vyrážel k nebezpečným protiútokům. Další dva mu vyšly ke konci poločasu, a dostal se tak do tříbrankového vedení. Ke konci poločasu byl ještě tvrdě faulován Husák a rozhodčí nemohl tasit jinou než červenou kartu pro hráče domácích. Měli jsme tak možnost ještě s výsledkem něco ve druhém poločase udělat.

Druhý poločas byl z našeho pohledu mnohem lepší. Soupeře jsme začali přehrávat a vytvářet si i zajímavé střelecké příležitosti. V šedesáté minutě se nám podařilo snížit na rozdíl dvou branek, když střelu Nováka brankář neudržel, a Matyáš Havlíček tak měl snadnou situaci. Od té doby jsme byli na hřišti pouze my a soupeř hru velice zjednodušil. Přesto byl směrem dopředu nebezpečný. Deset minut před koncem se nám podařilo snížit Rakušanem na 3:2 po přihrávce Lytvyna.  Když už jsme s trenérem přemýšleli, jak přeskupíme řady, tak jsme udělali obrovskou individuální chybu ve středu pole a soupeř do otevřené obrany opět zvýšil své vedení na dvě branky.

Dneska jsme odehráli dva rozdílné poločasy. První poločas takový odevzdaný, bezkrevný bez nebezpečí směrem dopředu. Pouze jsme drželi míč. Naopak ve druhém poločase jsme byli mnohem nebezpečnější a velice agresivní soupeř nám nedával jediný míč zadarmo a někdy i za cenu "sprostého" faulu zezadu hru přerušoval. Soupeř více chtěl zvítězit, šel si za tím a zaslouženě tak vyhrál.

Zápasy:

FK Admira Praha B - FC Tempo Praha 4:2 (3:0)