FC Tempo Praha

U19: Nepovedený zápas na Admiře

15.5.2019 10:32   Jaroslav Teplan  

Od větší porážky nás zachránil brankař Žežulka.

V sobotu 11.5. jsme hráli zápas na Admiře. Čekali jsme velice obtížný zápas, neboť Admira na jaře získala stejný počet bodů jako my a v tabulce jara jsme se s ní dělili o první místo.

Do zápasu jsme vstoupili velice nekoncentrovaní, hlavou snad ještě v kabinách. Hned ve třetí minutě si z nás soupeř udělal stojící panáky a v podstatě nás vybagoval až do prázdné branky. Bohužel ani tato branka nás nepovzbudila a soupeř nás přehrával celý poločas. Mohli jsme být vděční Žežulkovi, že se šlo do kabin pouze za jednobrankového vedení domácích. Během poločasu stačil ještě zlikvidovat penaltu a další tři 100% příležitosti domácích.

Do druhého poločasu jsme chtěli výrazně zabrat a výsledek otočit. Vstup se nám podařil, když prvních deset minut jsme byli výrazně lepším týmem, avšak bez vytvoření si silných střeleckých příležitostí. Poté naše tempo opadlo a hrálo se spíše mezi vápny. Patnáct minut před koncem se soupeř ujal dvoubrankového vedení a my jsme začali hrát vabank, abychom se zápasem něco udělali. Podařilo se nám však pouze snížit na rozdíl jedné branky, když se trefil po dobře zahrané standardní situaci Hampapa.

Dneska jsme tahali za kratší konec, především v prvním poločase nás soupeř výrazně přehrál. Dneska nám moc nic nefungovalo. Především ve středu hřiště jsme prohrávali spoustu osobních soubojů, nechávali propadávat míče a soupeři to velice usnadňovalo přechod směrem dopředu, který měl velice nebezpečný. Zároveň se nám nedařilo udržet vepředu míč, takže naše obrana byla velmi přetížená. Soupeř vyhrál zcela zaslouženě a jen díky skvěle chytajícímu Žežulkovi pouze o jednu branku.

Zápasy:

FK Admira Praha B - FC Tempo Praha 2:1 (1:0)