FC Tempo Praha

U13: Rozhodla druhá třetina

20.5.2019 11:58   Dominik Kadlec  

Tempáci si připsali ligové vítězství 4:2 nad Táborskem.

Utkání s Táborskem rozhodla naše výborná druhá třetina. Do první části utkání jsme vstoupili aktivně, avšak po ráně z dálky od soupeře jsme prohrávali 0:1. Hra po celou třetinu byla vyrovnaná a do pauzy se šlo za stavu 2:2. V první třetině jsme soupeře pouštěli dopředu zejména tím, že jsme dobře neobsazovali hráče. Soupeř si hodně měnil pozice a my jsme stále měli jednoho hráče vzadu bez soupeře.


Ve druhé třetině začali kluci lépe spolupracovat při bránění, dobře se domlouvali na přebírání hráčů, a tak se soupeř v podstatě nedostal na naši polovinu. Druhou třetinu jsme zahráli výborně a vypracovali si jednobrankový náskok. Ten měl být vyšší. 

Ve třetí třetině byla hra opět vyrovnanější. Nám se podařilo vsítit branku z rohu, ani na jedné straně velké množství šancí neproběhlo, a tak jsme zaslouženě zvítězili 4:2. Kluci spolu během zápasu dokázali dobře spolupracovat, což byl základ úspěchu. Když k tomu ve druhé třetině přidali více rozvahy na míči a trpělivě postupovali do útoku, tak se zrodilo na jaře již páté ligové vítězství. V příštím utkání jedeme na půdu Viktorie Plzeň a věřím, že dokážeme zopakovat výkon ze Sparty, zúročit, co jsme se naučili na Ondrášovce a jinde a třeba si odvezeme do Prahy nějaké body.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC MAS Táborsko 4:2 (3:2)