FC Tempo Praha

U17: Dva rozdílné poločasy

21.5.2019 9:58   Jaroslav Teplan  

Tempo sice v závěru polevilo, ale nad Cidlinou zvítězilo zaslouženě 4:2.

V sobotu jsme na domácím hřišti přivítali Cidlinu. U hostů jsme na podzim zvítězili 4:1, když jsme neproměnili řadu zajímavých střeleckých příležitostí.

Hned na začátku utkání jsme na soupeře vlítli a výrazně jsme ho přehrávali. Velice dobrý presink nám přinášel řadu získaných míčů. Podařilo se nám ale vstřelit pouze dvě branky, když se nejdříve trefil Lytvyn a po něm Navrátil.

Deset minut po začátku druhé půle jsme hráče prostřídali a během minuty se dvakrát trefil Bautisto. Poté naše aktivita výrazně opadla. Chyběl větší pohyb od středních záložníků a rovněž pohyb všech útočících hráčů. Soupeř se tak dokázal dvakrát zaslouženě prosadit. Do konce utkání se pak již nic nezměnilo a my jsme vyhráli 4:2.

Odehráli jsme tedy zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase byla naše hra aktivní, přímočará a především se objevovalo spoustu náběhů. Ve druhém poločase naše aktivita opadla, soupeř se tak dostal do hry a do konce zápasu se hrálo mezi vápny bez vyloženějších šancí. Soupeře chválíme za přístup k zápasu i za stavu 4:0, kdy nic nevzdal a srdnatě se bil až do konce zápasu. V dalším zápase zajíždíme k těžkému zápasu do Svitav, tak uvidíme k jakému výkonu budeme schopni se vybičovat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - RMSK Cidlina Nový Bydžov 4:2 (2:0)