FC Tempo Praha

U17: Hluboko pod své možnosti

31.5.2019 21:48   Jaroslav Teplan  

Tempo prohrálo ve Svitavách 0:3.

V neděli 26.5. jsme se vydali na zápas do Svitav vlakem. Ve velmi hezkém areálu nás přivítal aktuálně druhý tým naší tabulky, takže nás nečekal vůbec lehký zápas.
Domácí, kteří stále bojují o prvenství v naší skupině, vlétli do zápasu jako uragán. Zatlačili nás do hluboké defenzívy a my jsme nevěděli, kam dříve kopnout míč. Soupeř si vytvořil řadu standardních situací, z nichž jednu proměnil a dostal se do vedení 1:0. Ve své aktivní hře pokračoval celý poločas a dokázal se do konce poločasu ještě jednou prosadit. My jsme za celý první poločas nebyli schopni vytvořit jakoukoliv plodnou akci.

Ve druhém poločase se hra trochu srovnala, avšak dominantnější byl pořád soupeř. Vytvořil si více šancí v průběhu poločasu, z nichž proměnil pouze jedinou. Naše dvě zajímavé situace gólem neskočily, a soupeř tak zaslouženě vyhrál 3:0.

Odehráli jsme jeden z nejhorších zápasů v sezóně. Nebyli jsme schopni si přihrát, málo jsme otáčeli hru a hráči byli hlavami ještě ve vlaku. Soupeř byl hladovější, rychlejší a více chtěl. My jsme působili odevzdaným dojmem, nedokázali jsme se povzbudit, vyhecovat, obětovat se. Soupeři můžeme tak pogratulovat k velmi dobrému výkonu. U nás snesli přísnější měřítka pouze Bašta, Kučera a Husák. Zbytek hrál hluboko pod své možnosti. Věříme, že v dalším utkání prokážeme své kvality a dáme do zápasu větší srdce, než tomu bylo teď ve Svitavách.

Zápasy:

TJ Svitavy - FC Tempo Praha 3:0 (2:0)