FC Tempo Praha

U19: Vítězné penalty

3.6.2019 21:20   Filip Šmídek  

V normální hrací době skončil duel se Žižkovem smírně 2:2.

V posledním domácím zápase jsme přivítali Žižkov. Do zápasů jsme vstoupili velmi špatně a nekoncentrovaně. Laxnost a špatná komunikace v obraně zapříčinila první inkasovaný gól. Nedůraz před vápnem, střela ze dvaceti metrů a žižkovští vedou po pětadvaceti  minutách 0:2. Po druhé brance jsme se pochopitelně probrali a začali na soupeře daleko více tlačit. Do poločasu jsme si vytvořili několik šancí, prosadili jsme se pouze jednou z rohu, kdy se hezky trefil Hampapa - 1:2.

Druhá půle začala neurovnaně, oba týmy ztrácely mnoho míčů ve středu pole. Po hodině hry hosté začali odpadávat fyzicky a my jsme převzali iniciativu. Bohužel se nám podařilo vyrovnat až osm minut před koncem, kdy Bohdan našel ve vápně Adámka. V závěru to soupeř vzadu dobře uskákal, a tak se šlo do penalt, kde jsme byli šťastnější my.

Dnes jsme nezachytili začátek a to nás stálo tři body. Viktorka to dobře posílila a to pomohlo k velké kvalitě na hřišti. V zápase jsme byli lepším týmem, vypracovali si více slibných šancí, ale chyběla nám větší kvalita v koncovce. I kdybychom dnes vyhráli, tak to pro nás nic neřeší, v příštím kole jedeme na Meteor a tam se pravděpodobně rozhodne o vítězi soutěže.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov B 2:2 (1:2), pen. 4:3