FC Tempo Praha

Muži A: Důležitá výhra na Motorletu

9.6.2019 22:32   Rostislav Kohoutek  

Hattrickem stanovil skóre 0:3 záložník Lukáš Křivánek.

Tentokrát byla našim soupeřem rezerva Motorletu, která má podobné záchranářské starosti jako my, ale doma na jaře ještě neztratila ani bod. Všichni jsme si uvědomovali důležitost tohoto utkání a o co v něm vlastně jde.

První poločas byl opatrný a obě mužstva se nepouštěla do větších akcí. Motorlet dobře kombinoval a my jsme zodpovědně bránili střední pásmo. Tento poločas nenabídl mnoho šancí, ale i tak bylo na co koukat. Ke konci poločasu se nám několikrát podařilo dobře zakombinovat a dokonce vstřelit z poslední kombinace branku.

Ve druhém poločase se hra daleko více otevřela. Soupeř byl důrazný, začal nás přehrávat a dostávat se do šancí. V tomto okamžiku se nám podařilo po individuální chybě soupeře vstřelit druhou branku, která Motorlet hodně ovlivnila a hra se znovu vyrovnala. Nakonec se nám podařilo ještě jednou skórovat a utkání zdárně dovést do vítězného konce.

Velká pochvala a gratulace všem hráčům za předvedenou hru, nasazení a srdce, které do utkáni dali a jaký výkon předvedli. 

Zápasy:

FK Motorlet Praha B - FC Tempo Praha 0:3 (0:1) Video ze zápasu