FC Tempo Praha

Muži A: Nakonec vítězná generálka

4.8.2019 10:01   Dominik Rodinger  

O výhře 2:1 v Dobříši rozhodl tři minuty před koncem Geissler.

Vítězná generálka s týmem z divize se počítá. I když soupeř nebyl kompletní, jelikož hrál den předem Mol Cup, tak šlo o velmi dobrou prověrku. První poločas jsme hráli většinu času na soupeřově půlce a měli tři gólové příležitosti, které jsme bohužel nedali, a tak se šlo v poločase do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas jsme začali velmi slabě, soupeř nás začal trápit a z první střely na naši bránu v 61.minutě skóroval. Až po 70. minutě jsme zapnuli a začali hrozit. Velmi hezky vyřešený brejk a po přihrávce Derby skóroval ze samostatného úniku Trajhan a v 87.min z malého vápna rozhodl Geissler, vracející se po zranění.

Jdeme do posledního týdne celé přípravy. Jelikož hrajeme až v neděli od 17:00, tak tomu přizpůsobíme i tréninkový program. Zápas nám ukázal, že máme stále na čem pracovat, ale snaha a chuť kluků nám trenérům ukazuje, že jdeme správným směrem.

Jsem moc rad, že se dnes nikdo nezranil a jdeme tedy do sezóny v kompletním složení. Jediný, kdo je mimo soupisku, je Vltavský, který bude připraven v polovině října.

Zápasy:

MFK Dobříš - FC Tempo Praha 1:2 (0:0)