FC Tempo Praha

U14: Šest branek na Admiře

28.8.2019 12:14   Jaroslav Teplan  

Tempákům se první kolo výsledkově velmi vydařilo.

V sobotu jsme odehráli první mistrovské utkání na velké hřiště na Admiře. Na začátku zápasu byla vidět velká nervozita a v prvních deseti minutách fotbal připomínal spíše holomajznu. Postupem času bylo vidět, že se kluci více a více sžívali s prostorem a dokázali soupeře více přehrávat. Byli jsme hodně na míči, díky velké aktivitě po ztrátě míče. Za to kluci v prvním poločase zasloužili velkou pochvalu. První branku utkání vstřelil Pytlíček, když zužitkoval přihrávku Slanyho. Do poločasu jsme ještě stejným hráčem zvýšili na 2:0, když jsme předvedli akci jako přes kopírák.

Ve druhém poločase soupeř začal více běhat a my jsme ustoupili z naší aktivity. Soupeř hned ze začátku snížil a na nás byl vidět strach o výsledek. Najednou Admira byla mnohem nebezpečnější a začala více ohrožovat naši branku. Nám se však povedlo vstřelit třetí gól, když se nádhernou střelou do šibenice trefil Honza Müller. Poté jsme se uklidnili a opět se vrátili k naší aktivní hře. Do konce zápasu se nám ještě podařilo přidat tři branky, když se postupně trefili Kukuczka, Fíla a Seidl. Pozitivem je, že se trefili hráči, kteří naši hru výrazně oživili.

Z naší strany velmi slušný výkon. Především v prvním poločase kluci plnili pokyny, které jsme si řekli v kabině a řešili jsme je v průběhu celé letní přípravy. Ovšem tento výsledek nebudeme přeceňovat, neboť víme o řadě našich nedostatků, na kterých budeme postupně pracovat. Máme radost, že si kluci zápas a rovněž vítězství náležitě užili a teď nás čeká na domácí půdě Kladno. Děkujeme rodičům za podporu!

Zápasy:

FK Admira Praha - FC Tempo Praha 1:6 (0:2)