FC Tempo Praha

U17: Chyběla efektivita v koncovce

11.9.2019 8:51   Richard Valoušek  

Výsledek 0:3 je pro Tempáky příliš krutý.

Škoda, a to doslova, dalo by se říct hned v úvodu, protože bez bodů jsme rozhodně z Mladé Boleslavi odjíždět nemuseli. Úvod utkání nám vyšel, jako již tradičně, ale pouze herně, kdy jsme si vytvořili převahu. K žádné příležitosti však nevedla.
To domácí byli efektivnější, dva první útoky proměnili ve dvougólové vedení. To už stál v brance náhradní brankář Filip, když Skokánek musel odstoupil po nešetrném zákroku domácího hráče.

Hra se následně vyrovnala, možná jsme měli opticky míč více na svých kopačkách, ale nepřesnosti a váznoucí kombinace na poslední třetině hřiště rozhodla o tom, že jsme pořádně domácí branku neohrozili. Když už jsme se do šance prodrali, zasáhl včas brankář nebo nám stála v cestě pomalá koncovka.

Druhý poločas byl jako přes kopírák. Kluci chtěli, snažili se, domácí přitlačili na dobrých patnáct, dvacet minut k jejich vápnu, ale tam veškerá naše snaha končila. Když už šance přišla, skončila nepřesnou finální přihrávkou nebo slabým zakončením.

Brejk v závěru zápasu rozhodl o konečném skóre. 0:3 je krutý výsledek, ale vzhledem k naší finální fázi zcela zasloužený, domácí byli v útoku mnohem efektivnější.

Zápasy:

FK Mladá Boleslav B - FC Tempo Praha 3:0 (2:0)