FC Tempo Praha

U19: Zasloužená výhra favorita

17.9.2019 14:56   Filip Šmídek  

Tempo podlehlo doma favorizované Dukle 0:3.

V neděli před polednem, jsme přivítali dalšího z favoritů soutěže, Duklu. Zápas jsme začali špatně. To, co jsme si řekli v kabině, tak i zůstalo v kabině. Prvních dvacet minut nás Dukla přehrávala, byla silná na míči, získávala odražené míče a byla i důraznější. Zákonitě přišel trest, kdy po centru ze strany se dostal ke slabé hlavičce Šebrle a přehodil Žéžu v bráně - 0:1  To nás trochu probralo a hra se vyrovnala. Po dalších pěti minutách přišel jeden z klíčových momentů. Po hezké akci jsme prostrčili míč na volného Trojana, ale ten z blízkosti minul branku. Na druhé straně taky po hezké akci středem hřiště, se míč dostal k Hodkovi a ten ho poslal do brány - 0:2. Po zbytek poločasu se hrálo většinou na půlce soupeře, vypracovali jsme si několik zajímavých situací, ale byli jsme nepřesní. V samotném závěru mohla i Dukla zvýšit, ale i oni byli nepřesní.

Druhý poločas nebyl moc pohledný. Hrálo se hlavně ve středu pole, z hodně nepřesnostmi na obou stranách. V největší šanci se ocitl Babický, ale míč poslal jen o milimetry vedle. Na druhé straně Dukla chodila do nebezpečných brejků, jeden z nich ještě Hadraba vykopával z brány. Deset minut před koncem jsme nezachytili náběh útočníka, na první pokus Žéža míč ještě vyrazil, bohužel přímo k dobíhajícímu Bicanovi, jenž ho poslal do brány - 0:3. V závěru byla hra hodně kouskovaná, nervozní a Dukla si to v klidu pohlídala.

Dnes jsme podali nejslabší výkon od začátku soutěže, ale hrajete to, co vám dovolí soupeř a ten nám toho dnes moc nedovolil. V momentech, kdy jsme v předchozích zápasech dominovali, jsme dnes ztráceli a byli málo odvážní. I když Dukla patří k favoritům soutěže, tak po šesti hodně náročných kolech se nechceme schovávat, ale hrát o přední příčky. Kvalita týmu na to je, jen musí chtít ještě trochu víc kluci v hlavě. Hlavní příčina pak jde samozřejmě za mnou, kluky jsem dostatečně nepřipravil na takto náročný zápas. Dukle gratulujeme k zasloužené výhře.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha 0:3 (0:2)