FC Tempo Praha

Tempácký ples v sobotu 14. prosince

14.11.2019 13:38   redakce  

Sedmnáctá tempácká párty začne v KC Novodvorská v 19 hodin.

Vážení sportovní přátelé, milí Tempáci,

rádi bychom Vás informovali, že 17. Tempácký ples se uskuteční v sobotu 14. prosince 2019 od 19 hodin v KC Novodvorská. Využíváme této formy, neboť bychom byli velmi rádi, pokud byste si udělali čas a přijali naše pozvání. Abyste se přišli pobavit v lehce slavnostní atmosféře provázející oceňování nejlepších hráčů jednotlivých týmů, pořešit i nefotbalové otázky, zatancovat si a pobavit se. Věříme, že stejně jako v uplynulých letech bude ples dobrou příležitostí k utužení rodičovských kolektivů jednotlivých týmů.

17. Tempácký ples 17. Tempácký ples
Připomínám, že na místě bude opět připravena tombola, která vedle množství tempáckých suvenýrů opět nabídne také atraktivní hlavní ceny, jako byly v minulosti televize či horská kola. I letos bude součástí plesu také fotokoutek, který se v minulém roce velice osvědčil. K tanci zahraje tradičně skupina Rošáda, plesem nás provede profesionální moderátor pan Petr Koukal.

Nejlepší formou, jak si objednat lístky tak, abyste se svými blízkými seděli pospolu či v rámci týmu obsadili sousední stoly, je hromadné objednání lístků prostřednictvím Vašich vedoucích či trenérů. Vstupenky budou jako obvykle k dostání u Petra Dedka (tel. 606 855 136). Také cena zůstává stejná (250,- Kč v předprodeji, 300,- Kč na místě) a doufáme, že opět všechny zmizí "v předprodeji" a bude beznadějně vyprodáno. Proto určitě neváhejte!

Jelikož je Tempácký ples "naší" akcí, záleží jen na nás, jaký si ho uděláme. Pokud byste měli ve svém okolí kohokoliv (děti i dospělé), pro koho by mohl být náš ples vhodnou příležitostí k prezentaci nějaké zajímavé aktivity, například taneční, artistická či jiná kulturní vystoupení, budeme rádi za takovou informaci a zprostředkování kontaktu. Tempácké publikum bude jistě jako tradičně vděčné a rovněž pro vystupující by mohl být náš ples vhodnou formou prezentace.  






Program plesu:

19:00 
Oficiální začátek

19:30
Zahájení
Vyhlášení osobností týmu U12 – mladší žáci B
Vyhlášení osobností týmu U13 – mladší žáci A

20:45
Vyhlášení osobností týmu U14 – starší žáci B
Vyhlášení osobností týmu U15 – starší žáci A
Vyhlášení osobností týmu U17 – mladší dorost
Vyhlášení osobností týmu U19 – starší dorost

21:45
Vyhlášení osobností týmu mužů
Vyhlášení ankety Trenér roku
Vyhlášení ankety Jedenáctka roku

22:45
Tombola


Na viděnou na plese i před ním se těší… 

Jiří Trunečka
předseda VV FC Tempo Praha

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)