FC Tempo Praha

U17: Stále stejná písnička

29.8.2022 16:18   Jan Šindelář  

Domácí Táborsko spoléhalo na brejky a taktika mu nakonec vyšla.

Zápas se hrál na menší umělce, což, jak se ukázalo, více svědčilo domácím. Vstup do utkání jsme zachytili, soupeře vysoko napadali, byli důrazní v soubojích a celkově jsme působili svěžejším dojmem. Vytvořili jsme si dvě vyložené šance, ale Kroužkyse vychytal domácí brankář a Pančího na poslední chvíli zblokoval stoper. Domácí hrozili z rychlých brejků, které jsme díky vysokému postavení obrany a Baštyho zvládali bránit.

Ve druhé půli se prvních patnáct minut obraz hry nezměnil, my se snažili hrát, domácí spoléhali na brejky. V 60. minutě se bohužel jeden takový ujal a Táborsko šlo do vedení. Nás tento okamžik psychicky položil a v rozmezí dalších deseti minut inkasovali dvě branky po trestuhodných individuálních chybách. Domácí tedy vyhráli 3:0 a získali své první body v soutěži, na které my stále čekáme.

Bohužel je to stále stejná písnička dokola. Soupeře tlačíme, dokážeme se mu vyrovnat rychlostně i v soubojích. Pak ale přijde jednoduchá, laciná ztráta a soupeř trestá. Sami se na vypracování šance strašně nadřeme a když se do ní dostaneme, nejsme efektivní v zakončení. Není třeba upadat na mysli. S kluky vše probereme a do dalších zápasů půjdeme odhodlaně.

Zápasy:

FC MAS Táborsko - FC Tempo Praha 3:0 (0:0)