FC Tempo Praha

U17: Zase ten nepovedený úvod

2.9.2022 22:34   Jan Šindelář  

Tempáci opět nezachytili úvod zápasu a v Plzni prohráli 1:6.

V dalším zápase jsme zavítali do Rakové, kde nás hostil tým z Plzně. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme soupeře potrápit a konečně se gólově prosadit. Bohužel hned v úvodu jsme dostali gól z rohu. Poté následovaly další individuální chyby, které domácí trestali. Po dvacet minutách tedy na ukazateli skóre svítil stav 4:0! Nehráli jsme špatně, byli jsme i nebezpeční, jenže na gól se strašně nadřeme a neproměňujeme ani vyložené šance.

Do druhé půli jsme nastoupili odhodlaní a na hřišti to bylo znát. Plzeň jsme dokázali zatlačit a gólově se i prosadit, když se nádherně trefil Kroužkys. Domácí si také vytvářeli šance a na svůj gólový účet dokázali přidat ještě dvě branky. Konečný výsledek 6:1 pouze dokresluje prospaných prvních dvacet minut hry.

Rád bych ocenil individuální výkony Kroužkyse, Razyho a Kořena. Jako jedni z mála hráli odvážně, dovolili si 1na1 a snažili se jít přímočaře dopředu. Je potřeba, aby se k nim v dalších zápasech přidali i ostatní. Při obdržených gólech děláme stále stejné chyby. Pokud se z nich neponaučíme, budeme těžko úspěšní. Vše rozebíráme na videu, dáváme do tréninku. Kluci si stále zvykají na rychlejší tempo hry, důraz a efektivitu soupeřů.

Zápasy:

FC Viktoria Plzeň B - FC Tempo Praha 6:1 (4:0)