FC Tempo Praha

U19: Sedmá prohra v řadě

12.9.2022 22:09   Filip Šmídek  

Tempo prohrálo na Meteoru 1:2 kuriózním vlastním gólem.

V úvodu zápasu jsme byli aktivnější. Střelu zpoza vápna lapil brankář domácích a samostatný únik Andronikova ztlumil a dobíhající obránce vykopl před čárou. Poté se domácí dostali lacino k penaltě, kterou proměnil Liška - 1:0. Hned z rozehry jsme po hezké akci vyrovnali Muzićem na 1:1. V závěru poločasu nejdříve domácí po hezké akci zahrozili, ale střelu zblokoval Nguyen. My vyzkoušeli pozornost brankáře ze střední vzdálenosti.

Druhou půli byli aktivnější domácí, ale šance si vytvořili pouze ze standardek. Nejdříve vyrazil přímák Skokánek, druhý skončil na tyči. Rozhodující moment přišel v 70. minutě, kdy jsme si dali vlastní gól po rohu. V závěru jsme si vytvořili dvě šance. Po hezké akci střílel mimo Šerák a po skrumáži ve vápně si se střelou Bárty poradil domácí gólman.

Prohráli jsme posedmé v řadě, situace začíná být dosti kritická. Chybí nám velká kvalita nahoře a naopak jednoduchost dole. Všechno si pořád komplikujeme. Pořád si říkáme stejné věci, ale pořád všechno děláme opačně, než máme. Do toho góly, které dostáváme, jsou šílené. Ten druhý dnes by nevykouzlil ani Copperfield. 

Zápasy:

FK Meteor Praha VIII - FC Tempo Praha 2:1 (1:1)