FC Tempo Praha

Muži A: Radotín neměl nárok

25.9.2022 22:43   redakce  

Sérii čtyř výher v řadě jsme dokázali natáhnout a po dominantním výkonu si připisujeme vítězství 5:1 s Radotínem.

Na rozuzlení zápletky, kdo vyhraje, se nečekalo moc dlouho. Už ve 14. minutě bylo prakticky rozhodnuto. Rychlý přechod do protiútoku otevřel skóre. Tomáš Havlíček uvolnil Cejnara, jeho přihrávka se dostala zpět k Tomáši Havlíčkovi a vedli jsme 1:0. Prakticky za okamžik přetáhl Cejnar rohový kop na zadní tyč a Babický osamocen hlavičkoval přesně - 2:0. Další rohový kop jsme rychle rozehráli, obrana hostů reagovala velmi pomalu a ostrý centr Šmídka si Suchan srazil do sítě - 3:0. To vše se odehrálo jen ve 14 minutách. Demolice Radotína mohla pokračovat, ale bohužel jsme nebyli schopni další šance proměnit, a tak se skóre pro hosty dá označit jako milosrdné.

Bohužel jsme si tento kolorit přenesli i do druhého poločasu a pálili jsme, co se dalo. Nestačil nám nájezd samostatný, ve dvou na brankáře, střely z blízka, a tak nám museli pomoct hosté. Po krásné kombinaci vychytal Saladiak Kloučka, ale následný centr Kostky nezkrotil Löwe, Babického znovu vychytal hostující brankář, ale Klouček do prázdné už neměl problém skórovat - 4:0. V závěru pak narýsoval kolmici Perl a Klouček běžel na Saladiaka sám a tentokrát zachoval chladnou hlavu a uklidil míč do sítě - 5:0. Naše obrana si pak vybrala slabší chvilku, Tvrdý prakticky v chůzi prošel celou naší defenzivou a i s pomocí faulu, který bohužel potrestán nebyl, dopravil míč do sítě - 5:1. V 90. minutě pak ještě Radotínu rozhodčí Suchar odpustil pokutový kop, a tak se už výsledek nezměnil.

Trenér Petr Vanko: "Jediné, co dneska můžu týmu vyčíst, tak je velký počet neproměněných tutových šancí. Klidně jsme se mohli přiblížit dvoucifernému skóre, ale zahazovali jsme všechno možné. Zápas jsme rozhodli velmi rychle a kluci dneska Radotín jasně přehráli a vyhráli naprosto zaslouženě. Máme teď před sebou hodně těžké soupeře a doufám, že budeme trochu produktivnější, protože tolik šancí určitě mít nebudeme."





Zápasy:

FC Tempo Praha - SC Olympia Radotín 5:1 (3:0) Video ze zápasu