FC Tempo Praha

Muži B: Všechno špatně

27.9.2022 22:13   Moris Hyršl  

Řada nešťastných omylů přinesla další prohru.

Muži B: FC Tempo Praha B - TJ Praga 1:3 Muži B: FC Tempo Praha B - TJ Praga 1:3
V neděli odpoledne zavítal do areálu našeho oblíbeného klubu tým Praga. Trenérské duo muselo už před výkopem řešit zapeklitý úkol, jestli proti silovému, ale méně technickému soupeři nastoupíme na umělce, nebo na baheništi nazývaném horní tráva. Nakonec bylo rozhodnuto pro druhou variantu - omyl č.1.

Utkání bylo od začátku velmi nudné, proto se je rozhodl hlavní rozhodčí okořenit mnoha prapodivnými rozhodnutími. Po jednom z nich si na něm Petr vylil zlost lehkou urážkou, kterou sudí nechtěl nechat bez povšimnutí a v momentě, kdy měl soupeř balon na kopačkách přerušil hru, aby napomenul našeho kouče. Tím daroval soupeři standardní situaci, daleko nebezpečnější než postupný útok před hvizdem a soupeř udeřil. Trošku nepochopitelně nepočkal arbitr na dokončení akce, ale zároveň Petr mohl držet jazyk za zuby - omyl č.2.

Po změně stran soupeř ovládal hru a po rychlém brejku udeřil podruhé. Z velkého množství nadávek směřovaných od kapitána Ondřeje k záložníkovi Matějovi (Shout out Mat213) se asi jednalo o jeho chybu. Nutno však podotknout, že OŠ velmi rád komanduje ostatní, zvláště když se prohrává, takže si možná jen potřeboval vylít zlost. Nevím, komu ho připsat, ale určitě se zde někdy objevil - omyl č.3.

V 55. minutě se podívala na hřiště největší tempácká hvězda Michael Arntz. Svou přítomností nabudil spoluhráče a po patnácti minutách na place snížil povedenou hlavičkou. Davy jásaly, ženy omdlévaly, Majklova máma na něj byla konečně jednou pyšná. Nastává tedy otázka, jak to, že tento lamač dívčích srdcí, vyhlášený kanonýr, nedostal větší porci minut? Omyl č.4.

V závěru soupeř udeřil potřetí, konec a hospoda. Fanoušci zlatavého moku si přišli na své, jelikož jsme v tento den měli pivo proplacené. Zde přichází největší omyl večera, Petr odcházejíc z hospody nechal účet otevřený, ať si pořádně užijeme. To se nám vskutku podařilo a následné radovánky nám přinesly mnoho radosti. Takže i když se prohrálo, moc jsme si to užili a o tom to přece je.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - TJ Praga 1:3 (0:1)