FC Tempo Praha

Muži B: Devět z devíti

3.10.2022 23:01   Matěj Štěpánek  

Benfika dostala ve Štěrboholech pět branek.

Muži B: SK Viktoria Štěrboholy - FC Tempo Praha B 5:1 Muži B: SK Viktoria Štěrboholy - FC Tempo Praha B 5:1
0 z 9 zápasů jsme letos odehráli s Majklem v základní sestavě. Po sérii vyhraných hlavičkových soubojů na čtvrtečním tréninku a bilancí jeden zápas jeden gól* si však tento rodák z řeckého ostrova Manos říká o povýšení z pozice řidiče na pozici občasného startera.

1 z 9 střel Tempa B během zápasu ve Štěrboholech skončila gólem. Proti domácímu týmu uspěla pouze raketa Morise Hyršla z poloviny hřiště, na kterou mu po krásném sólu přes sedm hráčů přihrál fantasticky hrající Páťa Baroch.

2 z 9 zápasových posil béčka je s výkonem "nás béčkařů" po doposud odehraných zápasech spokojeno. Zbytek se odmítá vyjadřovat.

3 z 9 pokut za překopnutý míč na tréninku má na svědomí Pavel Hrstka, i když má na trénincích méně než 50 % účast.

4 z 9 hráčů béčka má svůj vlastní podcast. s/o podcastům 4 až 5 piv a Swag.

5 z 9 jablek si úspěšně najde cestu oknem ven z šatny, zbývající 4 skončí buď těsně vedle na rámu okna, nebo svůj neúspěch vyznačí mapičkou na stěně za trenérským křeslem.

6 z 9 mužů zapadá do kategorie "grower" (co to znamená, vám rád vysvětlí třeba Matěj Čech), zbývající 3 z 9 se pyšní statusem "shower" (sem patří např. náš kaPitán s velkým P – Ondřej Šváb).

7 z 9 dlouhých autů končí brejkem soupeře, zbývající 2 vedou k dalšímu autu útočícího týmu.

8 z 9 vzdušných soubojů vyhrálo v pátečním utkání eso domácích Štěrbohol Martin Chvátal. Jediný prohraný duel si připsal po srážce s vlastním spoluhráčem, který jej připravil 100% úspěšnost.

9 z 9 trefených kelímků v beerpongu znamená pro poražený tým degustaci alpy, která podporuje zdravý životní styl již více než sto let.

9 z 9 pro nás v tuto chvíli ale taky znamená 9 bodů z 9 utkání, což by byla parádní bilance pro šachisty, ale už není tak chvályhodná pro nás rekreační fotbalisty. Je na čase stáhnout Vítka ze skejt parku, Slávu z mateřský, Radima z nemocenský a začít znovu trénovat v hojném počtu a začít zase vyhrávat jako tým.

*(statistika se vztahuje na 8. kolo soutěže A2A 1. A TŘÍDA, SKUPINA A MUŽŮ, r. 2022/23)

Zápasy:

SK Viktoria Štěrboholy - FC Tempo Praha B 5:1 (2:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:4)