FC Tempo Praha

U16: Už pátá remíza

12.10.2022 22:48   Radim Pfeifer  

Tempáci doma remizovali 3:3 s Přední Kopaninou.

Tentokrát se nám po nepovedeném utkání na Pragovce dařilo v prvním poločase dostávat se do zajímavých šancí ve vápně soupeře. Někteří naši hráči si opakovaně dovolili 1v1 a byli v tom i úspěšní. Byla znát snaha po rychlém vstřelení gólu. Své šance jsme v úvodu utkání bohužel nedokázali proměnit. Do vedení šel soupeř z rychlého brejku, kdy křídelní hráč navedl ze strany míč směrem do vápna a nekompromisně vystřelil na zadní tyč. V obraně jsme dělali bohužel hrubé chyby, které někdy až na poslední chvíli řešil brankář. Druhý gól jsme soupeři darovali velmi lacino po přihrávce od našeho brankáře přímo na útočníka Přední Kopaniny. V první poločase jsme dvakrát prohrávali, ale vždy jsme dokázali dorovnat. Nejprve Sláma po skvělé přihrávce od Klinera na 1:1 a poté z penalty na 2:2 Šerák, kdy byl ve vápně faulovaný Smrček.

Do druhé části utkání jsme nevstoupili dobře. Nebyli jsme odvážní a ze hry jsme si nedokázali vytvořit šance jako v prvním poločase. Soupeř nás nakonec opět potrestal z rychlého protiútoku, kdy náš stoper na polovině hřiště podskočil dlouhý míč a z brejku jsme inkasovali. I přes naši menší aktivitu ve druhém poločase jsme vyrovnali na 3:3 zásluhou Schejbala. V závěru utkání jsme měli několik rohových kopů stejně jako poté soupeř, ale branka z toho nepadla. Ve druhém poločase jsme se neprezentovali hrou, kterou bychom chtěli.

Bereme tedy další remízu. V pořadí už pátou. Za průběh druhého poločasu a šance, které jsme v zápase soupeři nabídli, musíme být v závěru rádi za bod. Pokud o víkendu zvládneme utkání v Chabrech, tak se můžeme dostat před Hostivař a přiblížit se středu tabulky.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FC Přední Kopanina 3:3 (2:2)