FC Tempo Praha

U19: Soupeři darovaná výhra

26.4.2023 9:45   Filip Šmídek  

K čemu je velká převaha, množství šancí, když nedáme branku a soupeři góly darujeme?

Kromě úvodních a posledních pěti minut prvního poločasu, byla hra v naší režii. Byli jsme lepší v kombinaci, pohybu a konečně jsme si vytvářeli i zajímavé situace. Rekova střela mířila těsně vedle, Procházkův nástřel trefil obránce a od tyče se odrazilo na roh. Kloučkova střela skončila taktéž na tyči. Penaltu jsme neproměnili, Slámův únik zblokoval na poslední chvíli stoper. Soupeř se dostal až v závěru poločasu do dvou zajímavých šancí, ale obě byly zblokovány.

Druhý poločas jsme nezačali dobře, hosté měli hned po centru dobrou šanci, kdy na zadní tyči hlavičkoval osamocený hráč, ale mířil vedle. V 57. minutě jsme udělali chybu, kdy malou domů vystihl Blažek a potrestal nás - 0:1. My jsme odpověděli Píšou, ale jeho střelu vyrazil brankář. Měli jsme tam dva tři zajímavé závary před brankou, ale nedokázali jsme zakončit. Po dalším dlouhém nákopu hostů jsme si počínali příliš bohorovně a toho využil Monyč, když prostřelil Dudyse - 0:2. Sice jsme měli balón více na kopačkách po zbytek zápasu, ale šancí už jsme si vytvořili pomálu. Nakonec nás v 89. minutě potrestal po individuální hezké akci náš odchovanec Gnip.

Zápas jsme prohospodařili v prvním poločase, ve kterém jsme byli jasně lepší a měli hodně šancí, včetně penalty. Bohužel nejsme schopní dát gól z ničeho . A jak už je zvykem, soupeři darujeme vedení na zlatém podnose. Je to škoda, kluci si za dnešní výkon zasloužili vyhrát, ale opět jsme zůstali bez bodu. Soupeři gratuluji. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Mladá Boleslav B 0:3 (0:0)