FC Tempo Praha

Fotbalová abeceda a Kroužky

26.8.2015 0:11   Jiří Trunečka  

Akce pro děti spojená s náborem se koná 2. a 7.září od 16 hodin.

Na začátku školního roku FC Tempo Praha již tradičně otevírá svůj areál všem dětem, které by se chtěly zapojit do pravidelné sportovní přípravy nebo si jen tak vyzkoušet, zda by je fotbal, nebo jakýkoliv sport bavil.

FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905
Ve středu 2. září a v pondělí 7. září, vždy od 16.00 hodin, se zde již potřinácté koná Fotbalová abeceda. Kluci i děvčata ve věku od čtyř do dvanácti let si mohou přijít zasoutěžit a vyzkoušet, jak vypadá opravdový trénink, ať již fotbal chtějí hrát nebo ne. Pro ty, kdo by chtěli začít sportovat pravidelně buď v některém ze stávajících týmů přípravek nebo v oblíbené Fotbalové školce určené pro předškoláky, akce slouží rovněž jako nábor. Jedinou podmínkou účasti na Fotbalové abecedě je sportovní oblečení a chuť si hrát.

FC Tempo Praha je Sportovním střediskem mládeže, což je odrazem pozornosti, kterou v klubu dlouhodobě věnujeme dětem a mládeži. I nadále však zůstává jeho cílem poskytovat možnost sportovní přípravy nejen členům týmů, které hrají nejvyšší pražské a v případě žáků i republikové soutěže, ale všem dětem, které by fotbal bavil.

Proto FC Tempo Praha v nové sezoně otevírá hned několik fotbalových kroužků určených pro děti, které s fotbalem třeba jen začínají, nebo by se pravidelných tréninků nemohly účastnit z jiných, třeba časových důvodů. Fotbalové kroužky vedou trenéři FC Tempo Praha v blízkých školách a školkách a jeden kroužek klub otevírá přímo ve svém areálu. Na Tempu si tedy své místo pro fotbal, stejně jako nové kamarády a hodné trenéry, najde každý, kdo má chuť to zkusit.

Bližší informace o Fotbalové abecedě 2015 nebo o činnosti FC Tempo Praha můžete získat na telefonních číslech 603 860 444, 606 855 136.

Ke stažení:

Fotbalová abeceda 2015 26.8.2015 stáhnout Fotbalova_abeceda_2015.pdf