FC Tempo Praha

U13: Vysoká výhra v Kolovratech

7.9.2020 11:56   Eduard Binko  

Tempáci ovládli už první poločas, ve druhém ubrali, nakonec vítězství 11:3.

Zápas oproti rozpisu odehraný na přírodní trávě, která nebyla úplně hrozná. Jen trochu vysušená v tom horku. Měl jsem z toho trochu obavy, ale kluci se se změnou popasovali velmi dobře. Od začátku jsme Kolovraty přišpendlili k jejich brance a jen nepřesnosti nám znemožnily vyšší produktivitu hned od začátku. Soupeři se snažili, ale pod tlakem jen odevzdávali balon za balonem zpátky nám. Po půli 6:0.

Pak už jsem začal hodně experimentovat se střídáními a z toho plynoucí nepřesnosti, nesoustředěnost a poziční nedokonalosti (nepomoc zálohy při rozehrávce, zbytečné zužování hřiště krajními záložníky při držení míče) vedly ke ztrátám a korekci skóre ze strany Kolovrat. Nakonec 11:3 a velká očekávání zápasu se silnějším soupeřem.

Do dalších zápasů máme ke zlepšení hlavně rozehrávku od branky, poziční vnímání šířky hřiště a ofsajd. Snad tři branky nám rozhodčí neuznal, protože jsme si přihráli před brankou prý špatně. Bohužel jsem všechno viděl ze špatného úhlu, ale přišlo mi, že rozhodčí to pískal dobře. Kluci se prostě neudrželi za míčem.

Zápasy:

Sokol Kolovraty - FC Tempo Praha C 3:11 (0:6)