FC Tempo Praha

U12: Děčín, Modřany a Vyšehrad

25.9.2020 1:06   Petr Suchan  

Třem soupeřům nasázeli Tempáci celkem 55 branek.

Tempo - Děčín 32:0
Po těžkém počátečním losu k nám přijel soupeř ze spodní části tabulky. Což se potvrdilo. Sestavu jsme maličko promíchali a zkoušeli jiné herní varianty a posty. Kluci si zahráli více na místech, kde se často neobjevují a vedli si dobře. Do hry jsme dávali jiné herní úkoly než jen zakončení a gól. Vzhledem ke kvalitě soupeře se nám vše dařilo až příliš snadno. V poklidném tempu jsme si dokráčeli pro pohodlné vítězství. Uvidíme, jak se nám bude dařit plnit tyto úkoly ve vyrovnanějším utkání. Deseti góly zazářil Václav Nechvíla.

Tempo - Modřany 5:0
Do zápasu jsme šli s respektem k soupeři. Přesto se již brzy projevila dovednostní kvalita ve hře našich hráčů a soupeře jsme přišpendlili před jeho bránu. Do zhuštěné obrany se nehraje nikomu moc dobře. Dlouho jsme se nemohli prosadit, až se ujala střela ze střední vzdálenosti. Trefil se Žibrita, který tak načal svůj hattrick. Kdo čekal, že soupeř hru otevře ve snaze vyrovnat skóre, ten se mýlil. Modřany zůstaly stále hluboko před svou bránou, a tak se ještě dvakrát trefil Jan Mach, aby zápas skončil 5:0. Flídr měl v bráně za celý zápas minimum práce, a tak i v druhém sobotním utkání Tempo U12 udrželo čisté konto.

Vyšehrad - Tempo 1:18
K zápasu jsme přijížděli s vědomím, že soupeř v současné době nemá kvalitu nás výrazně zaskočit. Dovolili jsme si vzít dvě sedmičky na střídání a pravidelně je točit. Hra byla jednoznačně v naší režii po celých 90 minut. I přes značně promíchanou sestavu jsme dominovali a spíše než Vyšehrad, nám byl největším soupeřem špatný terén. Jen díky "drňáku" zápas neskončil ještě větším rozdílem. Opět jsme prohazovali kluky na pozicích a dělali vše pro udržení koncentrace. Přesto se lehkovážnost v posledních minutách projevila a dostali jsme zbytečný gól, který stál Lukase druhé čisté konto v soutěži. Zkrátka, každý si chtěl dát gól a bránit se nikomu nechtělo. Byl to další zápas v suchém triku. Doufám, že příští soupeř nás již donutí přepnout na vyšší rychlost. Možná už příští středu v Ondrášovce.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Junior Děčín 32:0 (18:0)
FC Tempo Praha D - SK Modřany 5:0 (2:0)