FC Tempo Praha

Muži B: V Thajsku platí 1OR

9.10.2020 17:39   Jiří Nechvíla  

Kdo byla tajemná brunetka s jorkšírem?

O zápasu nemá smysl psát. Dostali jsme bůra, neproměnili X šancí a penalta letěla tak 30 metrů vysoko. Jediné, co bylo na nedělním odpoledni zajímavého, byl sraz zápasu. Konktrétně tři naši hráči totiž přišli jinak oblečeni, než je u nich zvyklé. Já jsem si všimnul Morise, který přišel nezvykle upraven a sladěn. Jeho běžný styl je něco mezi Pinďou a Jirkou Hronem, ale tentokrát mu to opravdu slušelo. Také jsem ho přede všemi pochválil a uznale pokýval hlavou.


Sokol Písnice - FC Tempo Praha B 5:3 Sokol Písnice - FC Tempo Praha B 5:3
Petr Dedek je velký kamarád Jirky Žaluda. Tráví spolu opravdu spoustu času a jsou skoro jako dva bratři. Není velkým tajemstvím, že Jirka daroval Petrovi svou pravou ledvinu a také Petra každoročně doprovází na matematickou olympiádu. Proto si Petr ihned všimnul, že Jirka přišel jinak oblečen, než je u něj zvykem. Namísto sportovního stylu, který je s Jirkou a jeho atletickou postavou velmi úzce spjat, tak Jiřina přišel ve slušivém džínovém kompletu. Hned jak na to Petr upozornil, všichni obrátili zrak na Jirku a uznale ve stejnou chvíli zahučeli klasické "óóóóóóóóóó". Pak se všichni začali koukat po okolí a hledat osobu, kvůli které se Jiřina tak oháknul. Krom místních se na zápase objevil Pinďa a jedna neznámá o kus dál stojící brunetka s jorkšírem.


Ještě než se dostaneme k poslední módní akvizici, tak Milka, náš kapitán, jezdí každoročně na delší čas do Thajska. Thajsko krom krásných pláží, nádherné přírody a rozdílné kultury přináší také značná rizika! A proti rizikům je potřeba se chránit. V České republice platí díky hrozbě Covidu pravidlo 3R, tak v Thajsku platí pro mládence pravidlo 1OR. Plastická chirurgie je v Thajsku na vysoké úrovni a jejich předělávky z muže na ženu jsou již legendární a defacto k nerozeznání. Kor po pár pivečkách. Proto je nutné mít na paměti zmíněné pravidlo 1OR. To znamená jedenkrát se koukni na ohryzek a jedenkrát do rozkroku. Plastičtí doktoři se naučili leccos, ale zmenšit ohryzek ještě neumějí. A jak známo, kluci mají ohryzky značně větší než holky. Pokud vás velikost ohryzku upozorní, že může být něco špatně, tak už to stačí potvrdit kouknutím do rozkroku a máte jasno. Tím chci říct, že pokud se budete bavit s Milkou, tak se nedivte, že než do očí, se vám podívá nejdříve na ohryzek a pak do rozkroku. Je to prostě síla zvyku. My už to vůbec neřešíme. A tak když Milka přišel na sraz, klasicky všechny pozdravil rovnou i s pravidlem 1OR. Jakmile se dostal ke Švábovi, ihned nás nahlas všechny upozornil, ať se koukneme na Švábův rozkrok. No a jako všichni jsme uznale čuměli a chechtali se. Švábis si totiž vzal mega úzký tepláky a vy to asi nevíte, ale Ondrovi Bůh nadělil. To kladivo v kalhotách opravdu nešlo přehlídnout. Po chvilce si místní všimli, jak stojíme okolo Ondry, prstem mu ukazujme na rozkrok a fotíme si ho na mobil. Tak si na nás taky začali ukazovat a fotit nás na mobil. Pak na nás začali něco hulákat, že na nás pustěj psy a tak, ale to už jsme šli do kabiny, abychom následně dostali výprask a rozjeli se domů.

Zápasy:

Sokol Písnice - FC Tempo Praha B 5:3 (3:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:3)