FC Tempo Praha

U17: Rozhodl druhý poločas

15.10.2020 18:51   Richard Valoušek  

Sedmnáctka uhrála proti Litvínovu čtvrtou výhru v řadě a dotírá na čelo ligové tabulky.

Po třech vítězstvích s čistým kontem jsme se chystali na poslední Litvínov. Moc dobře jsme věděli, že to bude náročný zápas, a to hlavně po soubojové stránce, ve které jsou hosté silní. I proto s nejlepšími ligovými týmy prohráli po vyrovnaných zápasech.

FC Tempo Praha - FK Litvínov 5:1 FC Tempo Praha - FK Litvínov 5:1
Litvínovští od začátku trpělivě bránili a když se jim povedlo po jednom z protiútoků otevřít skóre, bylo před námi dobývání jejich pokutového území a branky. Prvních dvacet mnut jsme se na náročném terénu hledali, pak jsme ale hru zklidnili, začali více kombinovat po zemi a hosté přestali stíhat. Do poločasu jsme srovnali po krásné průnikové přihrávce Řezníčka a jistém zakončení Slámy.

Tentýž hráč měl řadu dalších příležitostí, a tak nebylo náhodou, že to byl on, kdo nám po pauze dodal klid a po dorážce hlavou skóre otočil. Do hry se postupně dostali střídající hráči, a i oni přidali do naší hry kvalitu na míči, která vyústila v další tři branky.

I když se obrat ve skóre nevytvářel snadno, vítězství 5:1 je jednoznačné a hlavně zasloužené. Kluci za ním šli i přes nevýrazný a nepovedený začátek zápasu. V týdnu jsme se připravovali na dobývání branky, zkoušeli různé možnosti průnikových přihrávek a jsem rád, že se nám po nich podařilo vstřelit hned tři branky.

Aktuálně ztrácíme na druhé ligové místo tři body, věříme, že se o něj pojedeme brzy utkat na pražský Strahov, kde nás bude čekat Sparta.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FŠ Litvínov 5:1 (1:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:69)