FC Tempo Praha

U17: Exhibice se zbytečnými vyloučeními

26.8.2021 19:04   Richard Valoušek  

Jednoznačnou výhru v Neratovicích kalí naše nedisciplinovanost.

Od prvních minut jsme okupovali pokutové území domácích a brzy byli odměněni, když aktivní napadání využil Schnappel k zisku míče a k předložení před prázdnou branku Šindelkovi. Následovalo zbytečné vyloučení na naší straně, což ale náš tlak nezastavilo, ba naopak. Kluci museli hrát obezřetněji, soustředěněji, a to jim pomohlo k ještě lepšímu výkonu.

Domácí se nemohli vymanit z našeho tlaku. My drželi míč, vhodně kombinovali, přenášeli hru a byli aktivní na míči. Až na malé výjimky kluci dodržovali taktiku hry po zemi a rychlé kombinace. Tomu Neratovice nedokázaly konkurovat a do poločasu inkasovaly ještě dvakrát.

Po přestávce jsme prostřídali a rychle inkasovali. Přidala se k tomu další velmi přísná červená karta a my šli do osmi v poli. Kluci ale zachovali chladnou hlavu, dál se drželi naší hry a i pod tlakem dokázali být dostatečně fotbaloví.

Do závěrečného hvizdu jsme přidali další branky a odvezli si zasloužené a vysoké vítězství. Velká škoda našich dvou vyloučení, protože k řadě zranění se tím přidají další absence. Musíme si poradit a poradíme se. V neděli bude hradecká akademie skvělou výzvou.