FC Tempo Praha

U17: Devět branek v síti Litvínova

6.9.2021 14:06   Richard Valoušek  

Třetí výhru v řadě zajistila konečně přesná koncovka.

Po dvou vážných zraněních, která se nám v týdnu stala, jsme museli hýbat se sestavou. Přesto to na našem výkonu hlavně v úvodu zápasu nebylo vidět. Na soupeře z Litvínova jsme vlétli od prvních minut, byli aktivnější, rychlejší s míčem a úspěšným napadáním dostávali hosty pod drtivý tlak.

Ten trval v podstatě celý zápas. Litvínov, který přijel převážně s mladšími kluky, hrál ale sympaticky. Neunáhloval se k žádným bezhlavým odkopům. Naopak se snažil kombinovat, vyjíždět s míčem po zemi. My tuto snahu sice často dobře vystihli a trestali, přesto si v tomto ohledu Litvínov zaslouží uznání.

I díky tomu se bylo po většinu zápasu na co dívat. My ke hře přistoupili zodpovědně a do 63. minuty získali devítibrankový náskok. Pak se bohužel gólový stroj zadrhl. Těžko říct, zda už měli snadné vítězství kluci v hlavě nebo zkrátka přestali tak svědomitě pracovat, ale poslední čtvrtina zápasu se nám nepovedla. I přes trvalý tlak už to nebylo ono, což je vidět i na skóre, kdy jsme žádnou branku nepřidali, naopak se závěrečným hvizdem jednu inkasovali.

Škoda! Musíme dát poctivě pracovat, protože nyní nás čekají parádní dvě výzvy, jedna v Mladé Boleslavi a pak doma s Duklou. Ty ukáží, kam v tabulce patříme.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FŠ Litvínov 9:1 (5:0)