FC Tempo Praha

U13: Cenné výhry na domácím turnaji

23.11.2021 13:15   Petr Suchan  

Tempáci si poradili s Boleslaví a Českými Budějovicemi, podlehli jen Plzni.

Nedělní miniturnaj na Tempu. Hra 8+1 na velké brány od penalty na penaltu. Zápas 1x45 minut. 

Tempo - Mladá Boleslav 4:3
Od začátku jsme byli mírně lepší a dostali jsme se do vedení 3:0. Soupeř snížil na 3:1. Pak hodně přísná penalta na 3:2. Začali jsme se bát o výsledek a hra se nám rozpadla. Pár minut před koncem Bolka vyrovnala. Jak už to máme zvykem, přepneme po ztrátě vedení na vyšší výkon a gólem těsně před koncem jsme uhráli vítězství. 

Tempo - Viktoria Plzeň 2:7
Při úvodní rozehrávce pošleme útočníka Viktorky samotného na naši bránu - 0:1. Plzeň po celou dobu mírně lepším týmem. Své šance proměnili a my trefovali tyče nebo brankáře. Plzeň zvítězila zaslouženě, ale výsledek pro nás příliš krutý. 4:6 by obrazu hry odpovídalo lépe.

Tempo - Dynamo České Budějovice 3:1
Úvodních deset minut patřilo Dynamu. Tady nás skvělými zákroky podržel Mrklovský v bráně. Od 15. minuty jsme už byli lepší my. Dlouho se hrálo 0:0. Kluci dobře drželi míč a Budějky se bránily. Wiesner vymetl pavučinu a vedli jsme 1:0. Dál jsme byli aktivní a odměnou nám byl gól na 2:0. Dynamo deset minut před koncem snížilo a hnalo se za vyrovnáním. Naši kluci tentokrát odvážní a nezalezli. Soupeř hrál vzadu na riziko, a tak jsme trestali gólem z půlky do prázdné branky.

Celkově velice atraktivní nedělní dopoledne na Tempu jak pro hráče, tak věřím i pro diváky. Naši chlapci potvrdili, že patří k lepším týmům republiky.