FC Tempo Praha

U16: Devět branek Admiře

15.1.2022 17:02   Jakub Fajfr  

První přátelák přes dobrý výsledek ukázal také taktické nedostatky. DOPLNĚN SESTŘIH ZÁPASU!

Do utkání jsme nevstoupili dobře, hned po rozehrání se soupeř dlouhým míčem dostal za naši obranu a nastřelil tyč. Za dvě minuty jsme se dostali do zajímavé situace z pravé strany, přihrávkou pod sebe jsme nastřelili soupeřovu ruku a rozhodčí odpískal penaltu, ze které se nemýlil Moučka. Na 2:0 zvyšoval krásou trefou zpoza pokutového území David Müller. Po chvíli z levé strany centroval Nezdařil od rohového praporku a míč zapadl k zadní tyči přímo do branky - 3:0. Hru jsme poté zklidnili a začali celkem dobře kombinovat. Poločasové skóre 4:0 narostlo nakonec ve druhé půli až na 10:1.

Pro nás to bylo první utkání po měsíci, výsledek úplně neodpovídá situaci na hřišti, soupeř byl velmi důstojný a jsme rádi, že jsme s ním mohli hrát. Navíc jsme rádi, že nám bylo dovoleno použít čtyři hráče z o rok starší kategorie, kteří tak mohli mít o víkendu zápasové vytížení.

My musíme zapracovat na rychlejším otáčení hry, zrychlit herní myšlení a celkově zpřesnit hru. Též budeme řešit taktické chování v situacích 1na1, to jak v obranné, tak v útočné fázi. Občas jsme nedobře vystupovali a propadávali v soubojích. A v útočné fázi je třeba dobře vyhodnocovat, v jakých situacích hrát 1na1 (1na2), aby nedocházelo k tolika ztrátám míče.


Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 9:1 (4:0)