FC Tempo Praha

U17: Rozhodnutí v nastavení

6.6.2022 19:58   Richard Valoušek  

Tempáci rozhodli o výhře 4:3 nad Chrudimí v nastaveném čase, ač hráli oslabeni o jednoho hráče.

Negativní bilance posledních zápasů pro nás nebyla důvodem něco měnit na naší hře. Stále jsme chtěli být silní na míči, otevírat prostory ve středu hřiště a využívat je ke kombinaci a průnikovkám, případně k otáčení hry do křídel. K tomu pak přidat vysoké napadání. Možná právě kvůli našemu presinku se Chrudim spoléhala na jednoduché dlouhé míče nahoru a bohužel nás tím sem tam potrápila.

Nejhezčí část zápasu přišla po přestávce, kdy jsme dali krásné dvě branky po kombinačních akcí do prázdné branky. Po prostřídání na naší straně se Chrudim nadechla, srovnala a my šli do deseti po vyloučení brankáře Dudyse. V závěru se hrál bohužel jednoduchý fotbal z obou stran, my bez brankáře a v deseti jsme využili jednoho dlouhého míče, skvělého prodloužení hlavou za obranu a úniku Muziće. Gól v 93. minutě je vždy euforie, zvlášť v oslabení.

Klukům chci pogratulovat a poděkovat, protože si šli za svým, i přes nepříznivé výsledky chtěli hrát fotbal, nezjednodušovali si hru dlouhými míči a nadšením v závěru získali cenné tři body. Zároveň děkujeme Chrudimi za férový zápas, na který se dalo z pohledu diváka dobře dívat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Chrudim 4:3 (1:1)