FC Tempo Praha

U17: Rozhodl prospaný první poločas

19.8.2022 10:18   Richard Valoušek  

Z rozhodnutého zápasu jsme udělali drama, ale obrat už nedotáhli.

Se soupeřem, který nás před dvěma týdny porazil v přípravě 4:0, jsme si věřili na nápravu. Bohužel úvod zápasu nás vyvedl z omylu. Drtivý nástup hostů, a naopak náš nervózní a nejistý, vedl k rychlým dvěma brankám v naší síti.

Těžko jsme se následně stavěli na nohy. Nepřesnost v obranných řadách, malý důraz ve středu pole a lenost v útočné fázi nás stály poločasové skóre 0:3.

V šatně to bylo mezi kluky mrtvé, hlavy dole se těžce zvedaly, ale nakonec se to povedlo a motivace padala i mezi samotnými hráči. Rázem během několika minut bylo na hřišti jiné mužstvo, takové, které se chce prát o body a pomoct si navzájem. Žádná negace, lenost, odmlouvání. To vše ze hřiště druhý poločas zmizelo a Chrudim nestíhala.

I když si nakonec všechny body odvezla po výhře 3:2, kluci se nemají za druhý poločas za co stydět. Hráli na hraně svých možností. Soupeře, který zatím neztratil ani bod, jasně přehrávali. Bohužel chyby v obranné fázi se kupily dále a malý důraz v koncovce nás stál úplný obrat.

I tak se ale můžeme dívat pozitivně do dalších zápasů, kluci prokázali, že v sobě leccos zajímavého mají a že se mohou v ligové soutěži s většinou týmů měřit. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Chrudim 2:3 (0:3)