FC Tempo Praha

U19: Zbytečná ztráta s Chrudimí

20.8.2022 19:53   Filip Šmídek  

Dobrý fotbal se hrál jen v první půli, po změně stran se hra hodně rozkouskovala.

Na začátku zápasu se moc krásy neurodilo a hrálo se hlavně o střed hřiště. Po čtvrthodině hry jsme udělali chybu v rozehře a soupeř šel do vedení. To nás trochu utlumilo a hosté si vypracovali jednu šanci, kterou zneškodnil Dudy v bráně. Ve 27. minutě jsme udělali zbytečnou ztrátu ve středu hřiště, soupeř jednoduše poslal míč na hranici vápna, kde křídelník Chrudimi napálil míč za tyč 0:2. Závěr poločasu patřil nám, Moučka už byl příliš v úhlu a pálil do boční sítě. Do dvou dobrých příležitostí se dostal Prchlík, ale v obou pálil zbrkle.

Až po hodině hry se do slibné příležitosti dostali hosté, ale Dudy v bráně byl pozorný. My jsme zahrozili pouze rohem a slabším zakončením. Na druhé straně v závěru z brejkové situace ještě stříleli nad chrudimští.

Po zbytečné situaci si necháme dát laciný gól a po nedohrané druhý. My jsme naše šance v první půli nevyužili. Ve druhé už se fotbal moc nehrál, hosté dostali asi deset žlutých karet, pořád se to kouskovalo a to samozřejmě vyhovovalo hostům. Ve druhé půli jsme byli nahoře bezzubí, musíme více zapracovat na útočné fázi, dva zápasy nedat gól není dobrá vizitka. Soupeři gratuluji k umlácené výhře.

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Chrudim 0:2 (0:2)