FC Tempo Praha

B tým: Nejlepší trip Prevr

23.8.2023 22:02   Patrik Baroch  

Výhru 2:0 v Hostivaři zařídil dvěma góly Sedlář.

V utkání 3. kola I.A třídy tempáckou Benfiku hostil sestupivší tým Hostivaře. To je zhruba polovina toho, co o tom zápase dokážu říct. Ten zbytek je snad jen, že bylo horko a vyhráli jsme s nulou, takže kluci, co jdou na trénink, si užijí fotbálek. Já ale na trénink nejdu, a tak bych alespoň rád poreferoval o tom, proč ne. Letíme totiž do Itálie, protože Praha nám je zjevně malá.

Výlet začíná už v podstatě v pondělí, kdy se scházíme na pivo probrat detaily cesty. Detaily nevím a pivo nebylo jedno, ale to je jedno. Majkl má novou holku (Prevr), ale ještě ji prý nepřevrátil, přesto šel spát dřív, srab. V šest ráno druhého dne si voláme, že jsme všichni vzhůru: první překážka překonána.

B tým: SK Hostivař - FC Tempo Praha B 0:2 B tým: SK Hostivař - FC Tempo Praha B 0:2
Zhruba za hoďku se potkáváme na metru, pijeme pivo, lidi na nás divně koukaj. Na letišti pijeme další pivo, koukáme divně na lidi.

V klídku s předstihem jdeme na gate a hle: trenér! Pravděpodobně letí na jednu ze svých aférek, raději moc nezjišťujem. Prý letí do Kodaně, ale všichni ví, že Petr se daním spíše vyhýbá.

V letadle nám chybí pivo, ale aspoň mám svěží mysl na psaní článku (nemám). V 9 vzlétáme a čeká nás zhruba hodinu a půl cesty do Milána. Jeden milan letí s náma, Vítek se ho ne a ne zbavit. Majkl s Morisem to nějak záhadně dokázali, asi za to může hlavně posilka na Tempu. Zvedají tam činky, já pivo.

V letadle je fakt nuda a navíc chlápek vedle mě se fakt roztahuje, tolik intimních doteků jsem zažil naposledy v Majerovi (oblíbená to putyka). Plus mě trochu trápí, že střízlivím. Těším se na pivo.

Po příletu bereme Birra Moretti a sedáme na vlak. Život je zase fajn, akorát to pivo nic moc. Když vystupujeme z vlaku, zjišťujeme, že je šílený horko, Milan nic moc, ale mekáč je mekáč a pivo je pivo. Akorát Vito nás zradil a vytasil plastový svatý grál a začal lámat krabicáky. In Vito veritas.

To je asi z Milána i článku všechno, už nejsem schopen nic psát, nejsem žádnej Zibura. Snad chlapci zvládnou příští zápas i bez nás, my budeme někde v Itošce s pivem.

Zápasy:

SK Hostivař - FC Tempo Praha B 0:2 (0:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:62)