FC Tempo Praha

U12: Výhry s Braníkem a Rokycany

6.9.2023 12:14   Filip Kučera   Petr Ježek  

Tempáci výborně zvládli koncovky obou zápasů.

Rokycany
Do utkání jsme vstoupili poměrně dobře a vedli ve 12. minutě 3:0. Pak jsme trošku přestali hrát a mysleli, že to půjde samo. Ve druhé třetině jsme chybovali, dvakrát přihráli soupeři a skóre najednou 3:3. Problém nám dělala obrana, kdy jsme se nechávali zbytečně přečíslovat.

Rokycany překvapily fyzickou zdatností, také často řešily rozehrávku jednoduše nákopy a my to nedokázali bránit. Kluci a Maky začali při remíze plašit a vytvořili na sebe zbytečný tlak. Ve třetí třetině jsme vyladili defenzivní stránku hry, uklidnili náš výkon a v pohodě jsem utkání výsledkově i herně dotáhli do vítězného konce.

Braník
Soupeř namíchaný ročníky 2011 a 2012. Pro nás velmi těžké utkání. Je smutné, že tahle soutěž nám asi bude dávat víc než divize. Je škoda, že tu teď existuje soupiska hráčů pro divizi a nemůžu brát více hráčů na pražskou soutěž. Jinak začátek zapasu v naší režii, kde jsme si dobře nabízeli do volných prostorů a hráli rychle nahoru. Hned na úvod jsme vedli. Pak jsme prostřídali a přestali jsme stíhat a Braník po dvou krásných akcích otočil na 2:1.

Druhý poločas jsme byli jasně lepší, ale bohužel potřebujeme hodně šancí na gól. Ve finále z toho bylo drama, když soupeř pět minut před koncem vyrovnal. Nakonec jsme využili rychlý protiútok a zápas jsme už dotáhli.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Rokycany 7:4 (:)
ABC Braník C - FC Tempo Praha D 3:4 (2:1)