FC Tempo Praha

B tým: Michael who?

2.10.2023 12:53   Matěj Štěpánek  

Benfika bavila fotbalem a ve Štěrboholech brala jasnou výhru 7:1.

B tým: SK Viktoria Štěrboholy - FC Tempo Praha B 1:7 B tým: SK Viktoria Štěrboholy - FC Tempo Praha B 1:7

Deváté kolo soutěže jsme odehráli netradičně ve středu, abychom si mohli plnohodnotně vychutnat následující prodloužený víkend a zasloužené volno.

Po dvou čtyřgólových výhrách na nás čekaly nevyzpytatelné Štěrboholy. Soupeř, se kterým si tradičně oplácíme vítězství domácího celku o bůra, se letos sešel v pozměněné sestavě. Zkušenosti a sílu tým domácích vyměnil za mládí a rychlost, a to byla z jeho strany velká chyba. Štěrboholy byly letos sice hodně rychlé, ale také velmi impotentní. Brejky soupeře se nám dařilo bez problémů likvidovat a pak už nám vždy jen stačilo posouvat míč z obrany na střed hřiště a sledovat krásný fotbal v podání posil z áčka doplněných o výběr našeho B-týmu. Nespočet povedených akcí během zápasu nás nakonec dovedl k jednoznačnému vítězství 7:1. Co k tomu říct. Kdo nás zastaví?

Na závěr bych rád čtenářům připomněl, že i když se stále vyhrává o parník, neznamená to, že nám zmizely veškeré starosti. Jelikož nás však soupeři v posledních zápasech tolik netrápí, přenesly se naše největší starosti do tréninku, kde momentálně řešíme, jak budeme říkat starému Majklovi (Arntzovi), kterého na pozici Majkla vystřídal nový Majkl (Ondrášek). Majklovi (Arntzovi) se dříve říkalo buřt, protože měl problémy s nadváhou. Jelikož však zhubnul, už není buřt a z našeho vtipu zmizel původní drive. Mikloš Manos, jak je Majklovi (Arntzovi) přezdíváno v Řecku, je moc dlouhé a Jesus de Gea už taky není in, protože se Majkl (Arntz) ostříhal. Best Majkl Prevr už je taky pasé a Leg Day Majkl by mohlo být zavádějící... Inu, doufejme, že příští soupeř už bude o něco silnější a naše starosti se zase přesunou tam, kde tušíme, co s nimi, na hřiště.

Zápasy:

SK Viktoria Štěrboholy - FC Tempo Praha B 1:7 (0:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)