FC Tempo Praha

B tým: Benfika padla v Dubči

19.10.2023 13:08   Vojtěch Mastný  

Série neporazitelnosti skončila po prohře 2:3.

Tempácká družina se dlouho připravovala na duel v Dubči, kde ale bohužel padla, a ztratila tak svou dlouhou sérii neporazitelnosti. Na soupeře jsme byli předem varováni a informováni o jeho přednostech, které se nám ale bohužel nepovedlo eliminovat a celkově se soupeři herně vyrovnat.

Již od samého začátku na nás Dubeč nalezla a byla více hladová, bojovná a aktivní ve všech směrech. My s tím měli bohužel problém a to hned od rozehrávky, jelikož po převzetí míče nikdo z nás neměl víc než tři vteřiny času. Byli jsme hned dostoupeni, a nuceni tak jen nakopávat, což soupeř okamžitě sbíral a hrozil z brejků, při kterých nás brankář Ondra několikrát podržel. Ve třicáté minutě jsme však z těchto závarů obdrželi první gól, na který jsme hned vzápětí dokázali zničehonic standardní situací odpovědět. První poločas tak skončil remízou.

Do druhého jsme vstoupili s nadějí ,že by soupeři mohlo se silami dojít a nám naopak víc zůstat, bohužel opak byl pravdou. Soupeř ještě více přidal a nám ve snaze odpovědět a tlačit se více dopředu začaly v obraně vznikat další díry vedoucí k dalším několika gólovým šancím soupeře. Z tlaku jsme obdrželi další gól a tím nám začalo docházet ještě více fyzických i psychických sil, což vedlo ještě ke třetímu gólu soupeře. Ve snaze zkorigovat výsledek se nám ještě v 90 minutě povedlo snížit, ale více už se v tomto utkání nestalo. Nutno spravedlivě říct, že vyhrál lepší tým a my jím znovu budeme snad hned v příštím zápase.

Zápasy:

FK Čechie Dubeč - FC Tempo Praha B 3:2 (1:1)