FC Tempo Praha

U12: Nedokončená stíhačka

1.11.2023 23:38   Petr Ježek  

Tempáci zápas s Táborskem nakonec k bodovému zisku nedotáhli.

Prvních osm minut jasná dominance. Vypadali jsme skvěle. Říkal jsem si, že nemůžeme prohrát. Bohužel po třech hrubkách golmana během deseti minut prohráváme 0:3. Sebevědomí okamžitě spadlo dolů a kluci s Maki si přestali věřit. Já věřil, že zápas se dá otočit a hráče jsem o pauze spíš povzbuzoval, než káral.

Bohužel hned na začátku druhé třetiny dostaneme zase z rychlého protiútoku na 0:4. Pět minut nato se uvolnila Maky z levé strany kličkou na střed a krásnou střelou dala gól na 1:4. Okamžitě jsme se dostali na koně. Z rohu Pecháček hlavou snížil na 2:4 a vzápětí se Honza Čtvrtečka krásně rozběhl po levé straně, kam dostal přihrávku od Šimona Matouše, a střelou k tyči to bylo 3:4. Byli jsme v tlaku a chybělo nám kousek k vyrovnání.

Ve třetí třetině jsme stále hráli velmi dobře, bohužel se nám nedařilo prostřelit jejich blok. Do toho náš gólman udělal znovu chybu a soupeř zase odskočil na 3:5. Vzápětí jsme z rychlého protiútoku snížili na 4:5 a zbývalo patnáct minut do konce. Bohužel štěstí už se na naši stranu nepřiklonilo. Musím všechny pochválit za odpracovaný zápas, bohužel i takový je sport.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Táborsko 4:5 (:)