FC Tempo Praha

A tým: Spravedlivá remíza s Motorletem

6.11.2023 11:00   Petr Vanko  

Výborné utkání bez vítěze viděli diváci na Lhotce, s béčkem Motorletu se Tempo rozešlo smírně 1:1.

Začalo se svižně a už první minuty naznačily, že se přítomní fanoušci nebudou nudit. Hosté udělali několik chyb, ale nedokázali jsme je potrestat. Asi největší šanci v prvním poločase měl Pytlíček, když mu Plíšek hlavou vracel do brankového území, ale hlavička našeho kanonýra nebyla razantní, ani přesná. Na druhé straně unikl rychlík Krym a výborný Filip vytěsnil jeho pokus na rohový kop. Motorlet postupem času zlobil naše obránce a každý útok byl nebezpečný. Kupodivu se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Druhá polovina utkání určitě z dramatičnosti neslevila. Ba naopak. První zápletka přišla po naší hrubce, když Blažek potrestal naši rozehrávku - 0:1. Mnoho lehčích branek asi hostující střelec nedal. Tato branka odstartovala fotbal nahoru - dolů. Vyrovnat se nám podařilo po exkluzivní trefě. Šmídek perfektně našel Pytlíčka, který se uvolnil a nádhernou střelou vyrovnal - 1:1. Prakticky za pár okamžiků měl tutovku Tomáš Havlíček, ale hosty podržel brankář. Na druhé straně měl Motorlet dvě obrovské šance, ale díky Filipovi jsme uhájili bod za remízu.

Trenér Petr Vanko: "Velmi dobrý zápas vysoké úrovně. Není náhoda, že Motorlet s nikým ze špičky neprohrál a bod bereme. Oba týmy mohly výsledek překlopit na svou stranu, ale pokud by někdo odešel ze zápasu bez bodu, bylo by to asi nespravedlivé. Maličko si musím postesknout, že přebor by podobných zápasů potřeboval daleko více a musím smeknout před kvalitami soupeře. Jeden z nejlepších týmů, na který jsme narazili."





Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha B 1:1 (0:0) Video ze zápasu