FC Tempo Praha

U12: Remíza na Loko Vltavín

8.11.2023 22:49   Ondřej Filip  

Domácí vyrovnali v předposlední minutě z ofsajdu.

Nedělní odpoledne patřilo zápasu na Lokádě, do nějž jsme vstoupili aktivně a hned třemi vstřelenými góly v prvním poločase. Loko snížilo až "šatňákem" půl minuty před poločasovým hvizdem. Poločasový výsledek byl pro nás nadějný, Vltavín měl vepředu dva šikovné kluky a závarů a šancí měl podobně jako my.

Druhý poločas lépe chytili domácí a z množství šancí se jim podařilo dostat se na kontakt a my se rázem začali bát o výsledek. Ani jeden tým však nezalezl, jak to při těsném skóre bývá. Začal se hrát pro diváka velmi atraktivní fotbal s množstvím velkých šancí na obou stranách. Pět minut před koncem dal Vsevolod Riabko gól na 5:4 a vypadalo to, že si pro tři body zvenku dojdeme. Bohužel v poslední minutě vystřelil domácí hráč na Štěpána v bráně, který míč skvěle vyrazil na tyč, ale dorážející hráč už neměl složitou práci. Vzhledem k tomu, že byl Štěpán posledním hráčem, byl gól vstřelen z jasného ofsajdu. Rozhodčí lajk gól i přes naše protesty uznal. Poslední šanci, kterou jsme měli my, domácí náhradní brankář pěkným zákrokem vytáhl.

Mně i klukům bylo remízy líto, určitě jsme cítili křivdu od rozhodčího, na druhou stranu jsme mohli přidat další góly a utkání rozhodnout už dříve.

Po zápase jsem byl překvapen, když domácí slavili remízu proti mladším klukům děkovačkou a oslavnými pokřiky v šatně, jako kdyby vyhráli mistrovství světa. Celkově však chci kluky pochválit a poděkovat bratrům Banymu a Matymu za výpomoc.

Zápasy:

Loko Vltavín - FC Tempo Praha D 5:5 (1:3)